MOMENTEN 


Cadeaus met een boodschap!

Wist jij dat een glimlach een gelukshormoon aanmaakt? Geheid dat jij die glimlach tovert met een cadeau van Love From Nature!

Achter elk cadeau zit een mooie boodschap. Je wenst iemand een fijne verjaardag of beterschap, jouw lieve vriend of vriendin kan net even dat steuntje in de rug gebruiken, of die leuke collega die weggaat wil je graag laten blijken dat hij of zij zo geliefd was. Een passend cadeau, hoe groot of klein ook, vertaalt jouw boodschap. 

Bij Love From Nature willen wij dat jij voor elk budget een passend cadeau kunt samenstellen. Wij ondersteunen jou bij het vieren van die speciale momenten en daarom bieden wij een scala aan cadeaus die te combineren zijn met elkaar zodat je zelf een (brievenbus) pakket kunt samenstellen. Als groot voorstander van een slow living- en Hygge-lifestyle is comfort één van de grote pluspunten van de webwinkel. Jij kan vanuit jouw bank, met een dekentje en onder het genot van een theetje, de komende agenda momenten inkopen, alles onder één dak. Jij hebt daarna alles in huis en rust in jouw hoofd.

De webwinkel biedt mooie duurzame cadeaus van topmerken die een goed hart hebben voor de natuur en/of medemens. Zij steunen mooie doelen, werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en gebruiken pure ingrediënten. Met zorgvuldigheid worden de merken uitgekozen want jij verdient het beste van het beste!

Om de webwinkel gevarieerd te houden werken wij met snel wisselende collecties. Soms is het dus echt op = op. Is een item uitverkocht en vraag je je af of deze binnenkort weer op voorraad komt? Stuur dan even een mailtje naar info@lovefromnature.nl 

 

Zullen we samen gelukshormoontjes verspreiden en die glimlachen op de gezichten van de gelukkige ontvanger toveren?