BLOG


In mijn blog deel ik graag mijn tips met je. Of het nou gaat om mijn favoriete producten of handige gebruikers- en stylingtips. Je vindt ze hier!

Lentekriebels!

Lente is in de lucht en wat is er mooier dan de natuur te vieren met de prachtige voorjaarsproducten! In deze blog delen we enkele verfrissende en inspirerende ideeën voor een heerlijke lentetijd.   Allereerst introduceer ik je graag aan de Blossombs. Ik ging ervan uit dat iedereen wel wist wat een geweldig leuke bloembommetjes dit zijn maar als je steeds weer de vraag krijgt of dit chocolaatjes zijn dan vraagt het wat uitleg :) haha Blossombs zijn zaadbommetjes, gevuld met biologische wilde bloemzaden en zij creëren een prachtige bloemenzee die bijen en vlinders aantrekt. Je geeft jouw tuin een vrolijke boost want je graaft ze niet in dus ze blijven op de aarde liggen. En met een beetje TLC (liefde dus), krijg je er in mum van tijd leuke bloemen voor terug. Ze zijn in diverse verpakkingen verkrijgbaar, met zelfs een mooie verpakking voor die lieve juffen!   Wil je nog meer gemak, voeg dan een speelse touch toe aan je voorjaar met tuinconfetti! Met natuurlijke en kleurrijke confetti beleef je gegarandeerd een feestelijk voorjaar! Je strooit de confetti uit in jouw tuin en creëert jouw ware bloemenpracht.   Naast de fleurigheid voor in jouw tuin of bloempot binnen, krijg je natuurlijk dorst van het harde werken. Heb jij de D.I.Y. Ice Tea al ontdekt of 1 van de gezellige voorjaarstheetjes van Arelo?  De D.I.Y Ice Tea zorgt maak je zelf en is een verkoelende dorstlesser op zonnige dagen. Met een paar stappen zet je de perfecte verfrissende drank op tafel. Hou je eerder van een theetje dan zijn de Lente Thee, Bloemen Thee en Vrolijke Thee een echte aanrader! In een mum van tijd ruik je de frisse geuren en gaat het kriebelen in jouw buik. Wil je liever genieten met een lekker wijntje dan is de wijnproeverij perfect voor jou! Met drie soorten wijn kan jij in het zonnetje plaatsnemen.    Voor de mannen onder ons, ik weet het, het kriebelt weer om die BBQ aan te zetten he? Wat dacht je van een flink blik gevuld met BBQ kruiden. Je kunt heel de lente en zomer BBQ'en met deze kruiden! Word je door jouw vrouw aan het werk gezet om de tuin netjes te maken en de BBQ lente-klaar te maken en krijg je daardoor vieze handen? Geen zorg! Deze kluszeep helpt je door deze klussen heen!    Of je nu je tuin opfleurt met kleurrijke bloemen of ontspant met een verfrissend glas zelfgemaakte Iced Tea, thee of wijn, Love From Nature staat voor je klaar om de lente in volle glorie te ervaren. Laat je inspireren door de natuur en geniet van het beste wat het voorjaar te bieden heeft!    Veel plezier en geniet van de prachtige lente met Love From Nature! 🌸🌿  

Lees meer »

Mijn eigen touch of gold

Één van de leuke kanten aan een webshop; je krijgt te maken met super leuke mensen! Zo kwam Lotte van LOEDID maanden geleden op mijn pad. We hit it off right away in fijn contact. Wát een leuke dame! Na veel app-verkeer (daar is ze héél goed in haha) zei ze iets confronterends; Hoe ik overkwam op haar via ons contact was als een dame vol energie, sprankelend, vlot en zo kwam ze met nog veel meer lieve woorden. Maar...dit zag ze niet terug in de website!! Die straalde niet uit wie ik ben. Zo! En of dat een eye-opener was. 😁 Even slikken ook want ik had mijn website zelf opgezet. Eerlijk; ik was ook niet blind, kwam niet verder dan mijn huidige website en wist stiekem ook wel dat ik iets moest gaan doen met de termen SEO en LINKBUILDING. Dus daar gingen we...een RE-BRANDING! Een nieuwe website, nieuw logo, new me. ALLES in de 2.0 versie van mijzelf. Gevalletje 'loslaten' dus. Het idee van re-branding is echt té gek, maar ook heel spannend! Het is een sprong in het diepe, een kans om jezelf en jouw bedrijf opnieuw uit te vinden en een frisse start te maken. De spannende kant; wat als het niet aanslaat bij mijn klanten en doelgroep? Wat als ik de herkenbaarheid van mijn 'merk' verlies?

Lees meer »

Vind jouw innerlijke rust

In onze drukke en hectische wereld is het soms moeilijk om rust te vinden in ons dagelijks leven. Onze gedachten kunnen overuren maken en ons hoofd kan overvol voelen met verplichtingen en taken. Maar wat als ik je zou vertellen dat er een eenvoudige manier is om wat innerlijke rust te creëren? Het geheim ligt in het vooruit in kopen van cadeaus zodat ook jij voorbereid de komende maanden tegemoet gaat. 

Lees meer »

Creëer jouw Hygge herfst

Hygge is een Deense term die verwijst naar een gevoel van GEZELLIGHEID, COMFORT en WELZIJN. Het draait om het creëren van een warme en ontspannen sfeer in huis, vooral tijdens de herfst- en wintermaanden wanneer de dagen korter en kouder worden en je meer tijd binnenshuis doorbrengt.

Lees meer »

Is dit ook interessant voor je?
Wat klanten van ons vinden | Love From Nature op Insta | F.A.Q.