BLOG


In mijn blog deel ik graag mijn tips met je. Of het nou gaat om mijn favoriete producten of handige gebruikers- en stylingtips. Je vindt ze hier!

MIJN EIGEN TOUCH OF GOLD

Één van de leuke kanten aan een webshop; je krijgt te maken met super leuke mensen! Zo kwam Lotte van LOEDID maanden geleden op mijn pad. We hit it off right away in fijn contact. Wát een leuke dame! Na veel app-verkeer (daar is ze héél goed in haha) zei ze iets confronterends; Hoe ik overkwam op haar via ons contact was als een dame vol energie, sprankelend, vlot en zo kwam ze met nog veel meer lieve woorden. Maar...dit zag ze niet terug in de website!! Die straalde niet uit wie ik ben. Zo! En of dat een eye-opener was. 😁 Even slikken ook want ik had mijn website zelf opgezet. Eerlijk; ik was ook niet blind, kwam niet verder dan mijn huidige website en wist stiekem ook wel dat ik iets moest gaan doen met de termen SEO en LINKBUILDING. Dus daar gingen we...een RE-BRANDING! Een nieuwe website, nieuw logo, new me. ALLES in de 2.0 versie van mijzelf. Gevalletje 'loslaten' dus. Het idee van re-branding is echt té gek, maar ook heel spannend! Het is een sprong in het diepe, een kans om jezelf en jouw bedrijf opnieuw uit te vinden en een frisse start te maken. De spannende kant; wat als het niet aanslaat bij mijn klanten en doelgroep? Wat als ik de herkenbaarheid van mijn 'merk' verlies?

Lees meer »

Vind jouw innerlijke rust

In onze drukke en hectische wereld is het soms moeilijk om rust te vinden in ons dagelijks leven. Onze gedachten kunnen overuren maken en ons hoofd kan overvol voelen met verplichtingen en taken. Maar wat als ik je zou vertellen dat er een eenvoudige manier is om wat innerlijke rust te creëren? Het geheim ligt in het vooruit in kopen van cadeaus zodat ook jij voorbereid de komende maanden tegemoet gaat. 

Lees meer »

Creëer jouw Hygge herfst

Hygge is een Deense term die verwijst naar een gevoel van GEZELLIGHEID, COMFORT en WELZIJN. Het draait om het creëren van een warme en ontspannen sfeer in huis, vooral tijdens de herfst- en wintermaanden wanneer de dagen korter en kouder worden en je meer tijd binnenshuis doorbrengt.

Lees meer »

Is dit ook interessant voor je?
Wat klanten van ons vinden | Love from Nature op Insta | F.A.Q.