OVER LOVE FROM NATURE


Wist jij dat een glimlach een gelukshormoon aanmaakt?

Achter elk cadeau zit een mooie boodschap. Je wenst iemand een fijne verjaardag of beterschap, jouw lieve vriend of vriendin kan net even dat steuntje in de rug gebruiken, of die leuke collega die weggaat wil je graag laten blijken dat hij of zij zo geliefd was. Een passend cadeau, hoe groot of klein ook, vertaalt jouw boodschap. De ontvanger zal met een glimlach jouw cadeau in ontvangst nemen en daarmee creëer je iets wonderbaarlijks: jij verspreid gelukshormoontjes!

Waarom heet mijn webwinkel Love From Nature?

Heb jij je weleens afgevraagd waarom de webwinkel Love From Nature heet? Ik ga het jou vertellen.

"Liefde uit de natuur" is de letterlijke vertaling. Toen ik een webwinkel wilde beginnen was het voor mij belangrijk dat het hoe dan ook iets zou zijn wat volledig bij mij past.

Ik ben een natuurliefhebber, vind de kracht van de natuur echt wonderbaarlijk mooi en probeer zo duurzaam mogelijk te leven. Het duurde echter even voordat ik tot de naam kwam want jeetje wat was dat een uitdaging!

Tot ik op een dag op de woorden 'Love From Nature' kwam, zomaar uit het niets. Een webwinkel met cadeaus die de natuur ons geeft. Dat was het! En terwijl ik dit besloten had las ik diezelfde avond een tijdschrift over kruiden en de geneeskracht hiervan. Ik draaide het tijdschrift om toen ik het uit had en op de achterkant stond de tekst 'From Nature with love'. Dat was het moment waarop ik het wist; Ik moet ervoor gaan en dit is de naam!

Een webshop vol cadeaus met liefde uit en voor de natuur, goed voor jou, goed voor de natuur. Daarom vind je er heerlijke kruidentheetjes, natuurlijke verzorgingsproducten, biologische sojawaskaarsen, etherische oliën, blossombs, herbruikbare items en zijn de cadeaus van leveranciers waar ik 100% achter sta omdat ze bijdragen aan een duurzamere wereld en de maatschappij.

En met deze verzameling van prachtige cadeaus kan ook jij jouw duurzame steentje bijdragen door jezelf of een ander het cadeau te doen.

 

Mijn eigen gelukshormoontjes

Degene hier op de foto, met die brede glimlach, ben ik, Cindy Baerveldt. Die glimlach is niet voor niets; ik mag doen waar ik gelukshormoontjes van krijg; cadeaus en glimlachen verspreiden.

Ik ben een natuurliefhebber in de breedste zin van het woord. Zo heb ik een diploma voor kruidengeneeskunde en aromatherapie, een moestuin in de achtertuin want ik groei graag mijn eigen eten en ben verzot op (kruiden)thee (hoewel een goede cappuccino er ook elke dag ingaat😊). Daarnaast leven wij zo duurzaam mogelijk dus voor ons is bijvoorbeeld tweedehands winkelen geen financiële noodzaak, maar een gewoonte.

De Kerstdagen zijn favoriet bij mij want ik vind de sfeer die hieromheen hangt magisch, mensen zijn vriendelijker voor elkaar en zoeken de saamhorigheid op. Verder ben ik creatief, staat mijn hoofd nooit stil en zoek ik daarom rust in me-time momentjes, dingen ondernemen met mijn gezin en kijk ik veel filmpjes over zelfvoorzienend leven, slow living, Hygge lifestyle en zero waste om dit toe te passen in ons leven.

 

Cadeaus met een boodschap

Bij Love From Nature willen wij dat jij voor elk budget een passend cadeau kunt samenstellen. Wij ondersteunen jou bij het vieren van die speciale momenten en daarom bieden wij een scala aan cadeaus die te combineren zijn met elkaar zodat je zelf een (brievenbus) pakket kunt samenstellen.

Als groot voorstander van een slow living- en Hygge-lifestyle is comfort één van de grote pluspunten van de webwinkel. Jij kan vanuit jouw bank, met een dekentje en onder het genot van een theetje, de komende agenda momenten inkopen, alles onder één dak. Jij hebt daarna alles in huis en rust in jouw hoofd.

Om de webwinkel gevarieerd te houden werken wij met snel wisselende collecties. Soms is het dus echt op = op.

Veel plezier met winkelen, gun jezelf rust door vooruit te kopen (scheelt ook in verzendkosten) en schroom niet om contact te zoeken mocht je vragen hebben. 

 

Met lieve groeten, Cindy Baerveldt

(Je weet je; die dame met die glimlach en altijd een dansje doet als er een bestelling binnenkomt)


Enthousiast geworden? Check dit eens:
Mijn Blog | B2B mogelijkheden | Samenwerken met mij