SPA & BEAUTY


Baddermomentjes en tijd om je nóg mooier te voelen!

Je bent natuurlijk al mooi genoeg! Dat staat voorop, maar soms heb je het even nodig om een spa momentje voor jezelf in te plannen. Even tijd voor jezelf om een aantal mooimakers te gebruiken en te genieten van een baddermoment. Bij ons vind je duurzame alternatieven op de gangbare beauty en doucheproducten. Lekker zacht en vriendelijk voor je velletje en guiltfree als het gaat om dierenleed. Dat wil toch iedereen? Zich mooi voelen met een een goed gevoel voor milieu en omgeving?

Duurzame beautyproducten voor een fijne prijs

Crèmes, badzout en oliën hoeven niet duur te zijn. Nee, ook niet als ze van duurzame kwaliteit zijn en een natuurlijke oorsprong hebben. Scroll maar eens door ons assortiment beauty producten van o.a. Zoedt, My Flame en Naif. Onze producten zijn zo zacht dat de meesten ook geschikt zijn voor tere kinderhuidjes!  

Verwenpakket voor je personeel nodig?

Bij Love from Nature helpen we ook heel graag met het samenstellen en verzenden van perfect passende zakelijke cadeaus. Benieuwd naar de mogelijkheden? Hier vind je meer info over mijn zakelijke cadeau opties!Kijk hier ook vooral even:
Thee Tijd! | Mooimakers | Brievenbus Cadeautjes