VERZENDEN & LEVEREN


Verzendmogelijkheden bij Love from Nature

Benieuwd naar de verzend- en bezorgwijzen die wij hanteren? Als je eenmaal leuke dingen online gevonden hebt wil je het het liefst zo snel mogelijk in huis en dat begrijp ik. Daarom worden de bestellingen, die je in mijn webshop plaatst, op doordeweekse dagen binnen 1 a 2 werkdagen verzonden!
Voor een pakketverzending maak je zelf de  keuze tussen verzending met PostNL of DHL . Aflevering is op het door jou opgegeven adres. Dit kan dus ook het adres van de gelukkige ontvanger zijn! ;)

Brievenbuspakketten worden altijd verzonden via DHL.

Verzendwijze Nederland België
DHL Brievenbuspakketje 4,20 -
DHL Pakket 6,45 -
PostNL Pakket 6,95 -
DHL Afhaalpunt 5,45 10,-
Bezorging door mij* GRATIS -

* Enkel mogelijk in de  wijk Tilburg-Reeshof. Je kiest in de winkelwagen voor de gratis bezorging.

Levertijden van je pakketje

Alle artikelen in het assortiment van Love from Nature worden binnen 1 a 2 werkdagen verzonden. Met uitzondering van de drukkere periodes rondom de feestdagen natuurlijk. Omdat ik bij afhankelijk ben van derde partijen voor de verzending, kan ik nooit 100% garanderen dat jouw pakketje je binnen de gestelde tijd bereikt. Wel kan ik je beloven dat ik er alles aan doe! 

Is jouw pakketje langer onderweg dan gebruikelijk, of vraag je je af waar jouw bestelling zich bevindt? Check dan vooral mijn F.A.Q. pagina eens, of neem contact op voor meer informatie!


Hee, wie weet is dit ook interessant voor je!
F.A.Q | Bestellen & Betalen | Reviews