RETOURBELEID


Standaard producten uit de webshop retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Retourneer je de gehele bestelling, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

De kosten voor retour van het thuisadres naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten zijn afhankelijk van de prijzen van de gekozen vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zul je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Love From Nature retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via onze contactpagina. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Op maat gemaakte producten retourneren

Customized, of op maat gemaakte producten die je bij Love From Nature koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde/doorgegeven specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop kan hierdoor niet geannuleerd worden en de eventueel reeds geleverde producten kunnen niet meer geretourneerd worden.

Retournering n.a.v. een klacht

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@lovefromnature.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retouradres & Retourformulier

Vul voordat je de producten retourneert ons retourformulier in. Dan kan ik jouw retour zo snel en goed mogelijk afwikkelen. Dit ingevulde formulier mag je mailen, maar mag ook mee verzonden worden. Mocht je het niet meezenden, laat dan wel in je retour duidelijk wat gegevens van jezelf achter (bestelnummer/naam/etc) zodat we weten van wie de retour komt!

De producten die je wenst te retourneren kunnen verzonden worden naar onderstaand adres (géén bezoekadres!).

Love From Nature
Rockanjestraat 4 | 5035 DM | Tilburg


RETOUREN LOVE FROM NATURE