THEE TIJD!


Thee cadeaus en alles wat daarbij hoort!

Thee is altijd een goed idee! Thee cadeaus dus ook. Of je nou een theepakketje via de post wilt versturen naar je beste vriendin, of voor een volledig thee-proef-pakket voor jezelf gaat... Thee is altijd een fantastisch cadeau. En niet alleen thee zelf, ook alle thee toebehoren. Wat te denken van onze geweldige thee mokken, thee eieren en natuurlijk lekkers voor bij de thee! Voor thee kadootjes en alles wat daarmee te maken heeft, ben je bij Love From Nature aan het juiste adres!

Thee via de post, ga voor een brievenbus cadeautje

Iemand ziek? Of juist in blijde verwachting? Stuur eens een onwijs leuk thee pakketje via de post. Heel handig als brievenbusdoosje, zo komt het altijd aan, ook als de ontvanger op het moment van bezorgen niet thuis is. Ideaal voor die kleine momentjes om te laten weten dat je aan iemand denkt. En omdat we al onze pakketjes mooi inpakken, is het uitpakken van jouw theepakketje een waar feestje! Combineer onze theetjes ook eens met andere artikelen, voor het hele 'Wow effect'! Kom je er niet uit? Dan help ik je graag met het samenstellen van een leuk pakket(je).

Thee cadeautjes voor je zakelijke relaties en personeel.

Bij Love from Nature helpen we ook heel graag met het samenstellen en verzenden van perfect passende zakelijke cadeaus. Benieuwd naar de mogelijkheden? Hier vind je meer info over mijn zakelijke cadeau opties!