JUF EN MEESTER CADEAUS


Juffendag, of gewoon heel happy met de leraar?

Dan is een bedankje voor juf of meester wel op z'n plaats! Op deze pagina vind je onze favoriete cadeautjes en kaartjes voor de dag van de leraar, of zomaar voor die ene speciale, lieve juffrouw of meneer. Wedden dat ze onwijs verrast en blij met hun cadeautje zullen zijn?

Einde van het schooljaar, welk cadeautje geef je?

Het einde van het schooljaar komt in zicht, of misschien is er een andere gelegenheid waarbij jij graag wilt laten zien hoe blij je met de juf of meester van jouw zoon of dochter bent? Een leraren kadootje kan natuurlijk heel simpel een prachtige tekening zijn, maar extra leuk is het om deze mooi te verpakken in een speciaal juffen doosje. Of wat dacht je van een mooie bloem met daaraan een speciaal kaartje voor de leidster, juf of docent?

Bedank juf, meester of leidster met een cadeaupakket!

Vind je het leuk om een pakket voor de leerkracht van je kind samen te stellen? Dat kan. Shop zelf meerdere items in mijn shop en maak er samen een mooie set van. Je kunt natuurlijk ook een custommade pakket laten samenstellen. Volledig op maat en naar wens. Bekijk vooral al mijn cadeaupakket mogelijkheden eens.