ZWANGERSCHAP EN BABY CADEAUS


Een kindje op komst!

Wat een bijzondere tijd is dit? De zwangerschap en de komst van jullie kleintje. Natuurlijk moet je ineens aan heel veel tegelijk denken, hallo zwangerschapsdementie! Gelukkig vind je in onze webshop de fijnste producten voor tijdens de zwangerschap en straks ook voor je newborn baby. Vergeet niet jezelf te verwennen, want een happy mommy is een happy baby!

Verzorging tijdens de zwangerschap

Verzorging zit 'm niet alleen in beauty- en spa producten voor je huid, maar juist de totale verzorging van jou als zwangere is een must. Relax in een bad met heerlijk badzout speciaal voor mama's, geniet van een zalige kop zwangerschapsthee of neem even 'me-time' terwijl je een paar mooie kaarsen aansteekt.

Kraamcadeautje voor mama's, baby's en papa's!

Hoera, er is een kindje geboren! Hoe leuk is het om een kleinigheidje te kopen voor de mama, de papa en de baby zelf? Hieronder vind je onze selectie favorieten als het gaat om zwangerschaps- en babycadeautjes! Liever een kraampakket laten samenstellen? Check onze cadeau pakket mogelijkheden eens!Misschien vind je dit ook interessant?
Verjaardagskadootjes | Alle producten van Liefz | You Time