December: dé maand van cadeautjes

December is niet alleen de feestmaand, maar staat ook bekend als de cadeautjesmaand. Het is de tijd van het jaar waarin we onze geliefden willen verwennen en hen laten zien hoeveel ze voor ons betekenen.

 

Ik weet niet hoe dat met jou zit maar het doet mijn happyflow niet veel goed als ik door alle drukte van de winkelstraten moet lopen, bij overvolle winkels in lange wachtrijen sta en al helemaal als ik geen parkeerplekje kan vinden.  

 

Ik shop daarom graag online, bij klein ondernemers die het hard nodig hebben en nog dat dansje doen uit blijk van waardering. Daarnaast shop ik op tijd om December stressvrij en plezierig te maken. Zo gun ik de postorderbedrijven ook een beetje extra tijd gedurende deze weken. 😉

 

Cadeaus hoeven niet altijd duur te zijn om gewaardeerd te worden. Wees creatief en bedenk unieke cadeau-ideeën die passen bij de interesses en persoonlijkheden van de ontvangers. Zo kan je vaak voor een paar euro al een mooie boodschap achterlaten. En vergeet vooral dat kaartje niet bij het cadeautje!

 

Voor de feestmaanden zijn er bij Love From Nature ook volop mogelijkheden. Denk eens aan een heerlijke Sinterklaas-, Winter- of Kerstthee (Thee en accesoires | Love From Nature), een toffe kerstblok ter decoratie (Kerst cadeaus | Love From Nature), DIY whisky (Limited Edition Deer Jimmy's whisky barrel chips | Love From Nature) voor die stoere man of een leuk kookschort voor de wijnliefhebber (Zoedt keukenschort | Love From Nature).

 

Wil jij jouw cadeautjes leuk ingepakt hebben zodat het geef-klaar is? Dat doen wij graag! Ik zie je graag in de webshop. Deze dansmarieke staat voor jou klaar.  

 

 

Creeer jouw hygge herfst

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.