Cadeaus onder de €15,- waar je mee aan kunt komen!

Als ik als webwinkel eigenaar kijk naar het gemiddeld besteedde budget per cadeau dan is dit rond de €15-€20 per cadeau pakket. En laat je daar nou eens echt hele leuke cadeau pakketten van samen kunnen stellen!

 

De meest gemaakte pakketten zijn de theecadeaus. Met een heerlijke Arelo thee of Quotea naar keuze heb je meteen een pakkende boodschap te pakken. Je wenst iemand een fijne verjaardag, geeft een steuntje in de rug, wenst iemand een relaxte zwangerschapsverlof en ga zo maar door. Na het theetje kan je een theeknijper naar wens uitkiezen en bijvoorbeeld het schattige dotje van een honingpotje. Kies een leuk cadeaukaartje en dan ben jij helemaal klaar. Samen wordt dit verpakt in een cadeau tasje en voilà! Voor onder de 15 euro heb jij een kant-en-klaar cadeautje.

 

Wil je liever een ander cadeau geven dan thee, kijk dan zeker eens bij de Spa&Beauty. Echte verwennerij met natuurlijke ingrediënten staan daar voor je klaar. En ook hier staan er al hele mooie boodschappen op de cadeaus. Wat dacht je van een zalige bodyscrub met de tekst ‘Jij bent leuk’ of een (voeten)badzout ‘voor de liefste mama’. En of zij heerlijk zullen genieten! Neem er eventueel nog een Tony Chocolony reep bij ‘voor een chocolade lover’ en reken maar dat jij de blitz maakt met jouw cadeau.

 

En weet jij niet goed wat te combineren is onder een bepaald bedrag? Geen nood! App gerust jouw budget door en laat mij je ideeën sturen. Kan je alsnog kiezen wat bij jou past. Dit doe ik vrijwel dagelijks en vind ik oprecht leuk om te doen!

 

Geniet van het shoppen!

 

Liefs van Cindy

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.