Mijn eigen touch of gold

Één van de leuke kanten aan een webshop; je krijgt te maken met super leuke mensen! Zo kwam Lotte van LOEDID maanden geleden op mijn pad. We hit it off right away in fijn contact. Wát een leuke dame! Na veel app-verkeer (daar is ze héél goed in haha) zei ze iets confronterends;

Hoe ik overkwam op haar via ons contact was als een dame vol energie, sprankelend, vlot en zo kwam ze met nog veel meer lieve woorden. Maar...dit zag ze niet terug in de website!! Die straalde niet uit wie ik ben.

Zo! En of dat een eye-opener was. 😁 Even slikken ook want ik had mijn website zelf opgezet. Eerlijk; ik was ook niet blind, kwam niet verder dan mijn huidige website en wist stiekem ook wel dat ik iets moest gaan doen met de termen SEO en LINKBUILDING.

Dus daar gingen we...een RE-BRANDING! Een nieuwe website, nieuw logo, new me. ALLES in de 2.0 versie van mijzelf. Gevalletje 'loslaten' dus.

Het idee van re-branding is echt té gek, maar ook heel spannend! Het is een sprong in het diepe, een kans om jezelf en jouw bedrijf opnieuw uit te vinden en een frisse start te maken. De spannende kant; wat als het niet aanslaat bij mijn klanten en doelgroep? Wat als ik de herkenbaarheid van mijn 'merk' verlies?

En toch, mijn hele mindset zei; let's do it!

Dus daar gingen we; eerst een grondige analyse van mijn huidige merkidentiteit en doelstellingen. Wat wil ik bereiken met de re-branding? Welk verhaal wil ik vertellen? Wie zijn nou eigenlijk mijn klanten? En zoveel meer.

En dan komt het; welke kleuren gaan we gebruiken? En laat ik daar nou heel slecht in zijn. Ik kan simpelweg niet meer dan 2 kleuren matchen met elkaar😅. Gelukkig kwam Lotte om de hoek met geruststellende woorden; 'kijk hier even naar en relaxxxxx....' en zo kwamen we tot de kleuren die passen bij mij.

Ik ben zo enorm trots op het bereikte resultaat! Dit is het! Dit ben IK! Cindy van Love From Nature. Die liefhebber van té leuke cadeaus, die dame die anderen graag in het zonnetje zet, met die natuurlijke touch, fris en vol energie, een beetje gekkigheid hier en daar maar vooral oog voor mijn klanten want ik ga voor die 10 op Google! En ja, met mijn eigen TOUCH OF GOLD want elk product die ik verkoop is van topkwaliteit dus waarom zou ik dat onder stoelen of banken schuiven?

Jullie kunnen fijner en sneller shoppen, nog makkelijker, nog uitgebreider. Met een geweldige look and feel en humor hier en daar.

Om het shoppen nog leuker te maken staan er 5 toffe kortingscodes op de website! Die verdienen jullie!

En daar bovenop heb ik nog een té gekke actie: jij kan in februari jouw besteedde bedrag terugwinnen! Als je iets koopt, dit deelt op jouw socials (en mij tagt) en een review achterlaat dan gaat jouw naam mee in de loting! 29 februari is de trekking.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie pakketten in te pakken! Heb je nog tips, adviezen of simpelweg leuke comments over mijn website dan hoor ik het graag!

Liefs van Cindy 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.