Stel jouw eigen thee cadeau pakket samen!

Wist je dat je bij Love From Nature nu jouw eigen thee cadeau pakket kunt samenstellen in een handomdraai? Ik neem je er graag in mee!

 

Selecteer jouw favoriete thee met een mooie quote

De eerste stap bij het samenstellen van jouw thee cadeau pakket is het kiezen van de perfecte thee. De meeste thee cadeaus bij Love From Nature hebben een mooie quote, wat het samenstellen gemakkelijker maakt. Neem de tijd om te kiezen welke quote bij jouw boodschap past. Wil jij liever een kant-en-klaar brievenbus cadeau dan kan je kiezen voor de theeproeverij!

 

Voeg een passend thee cadeau toe

Maak een keuze uit één van de leuke mokken of andere cadeaus die bij jouw thee cadeau passen. Met een leuke mok voeg je een vleugje stijl toe aan het thee moment. Het dotje van het honingpotje is ook een absolute must-have. Of wat dacht je van een theeknijper, theeschepje of een heerlijke chocoladereep als zoete traktatie en een beetje extra genot.

 

Vergeet zeker het cadeau kaartje niet!

Een cadeaukaartje geeft extra kracht aan het leuke theecadeautje. Wist je dat we bij Love From Nature het kaartje voor je schrijven en het cadeautje leuk voor je inpakken? Afhankelijk van jouw gekozen producten zullen wij het in een mooi cadeautasje verpakken met een bijpassend lint en leuke cadeaustickers. Zo kan jij het meteen geven!

 

Met deze simpele stappen kun je jouw eigen thee cadeau pakket samenstellen! Enthousiast en inspiratie gekregen? Veel shop plezier -> Thee cadeaus | Love From Nature

 

Creeer jouw hygge herfst

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.